Főoldal » Menüben nem szereplők » Szüzesség és szex. A szüzesség elvesztése.

Szüzesség elvétele, szüzesség elvesztése. Szűz lány és a szex. Szűz nő szex

 

Szüzesség elvesztése, szüzesség elvétele, defloráció

Szűz szex

 

 

 

Kedves Tanár Úr!


23 éves lány vagyok. Fél éve járok barátommal, aki 25 éves. Igazi szerelem alakult ki közöttünk. Pár hónapja mélyült kapcsolatunk: csókolóztunk, simogattuk egymást. Mindketten eljutottunk az orgazmusig. Most voltam nõgyógyásznál és tablettát írt fel. Megbeszéltük barátommal, hogy mindketten szeretnénk, vágyunk rá, hogy lefeküdjünk egymással. Mindketten szűzek vagyunk. Szeretnénk, ha a szüzesség elvesztése, a szüzesség elvétele jó élményként maradna meg bennünk. Azt  ajánlotta a nőgyógyászom, hogy tanácsokért forduljak Önhöz.          Mit tanácsol?

Zita.

 

Kedves Zita!

Szerintem eddig nagyon jól alakult minden. A kapcsolat érzelmileg fejlődik. A fokozatosság szempontja érvényesül:  (hetekig-) hónapokig csókolózás, simogatás, petting. Ki is tudják egymást elégíteni manuális és orális izgatással. (Ha ez gondot okozott volna, ebben is tudott volna segíteni egy szexuálterapeuta). Így szinte folyamatos lesz az átmenet a szüzesség elvesztéséhez. Defloráció: A szűzhártya átszakítását deflorációnak hívjuk. Persze, lehet, hogy adottan nem lesz szakadás, defloráció, mert eleve tág a rés. Vagy előtte (pl. az önkielégítéssel vagy a tampon használatával) már átszakította, vagy átjárhatóvá tette a szűzhártyát. Ezért lehet, hogy az első közösülésnél nincs is vérzés, vagy csak minimális. 

Az első hüvelyi behatolás (defloráció) előtt ajánlom, hogy hosszabb, gyengédebb legyen az előjáték. (Kivételesen, egyéntõl függõen a hirtelen, határozott behatolás lehet a jó.) Több simogatással, nyelvvel történő csikló ingerléssel érdemes előkészíteni ezt az aktust. Legyen eléggé nedves a hüvelybejárat és környéke. Javaslom, hogy intim síkosító krém is Legyen kéznél. Ha szükséges, használják.
Érdemes még a fogamzásgátlást is előre megbeszélni. Önök szerencsés helyzetben vannak, hogy a nőgyógyász írt fel hormonális fogamzásgátló tablettát. Figyelni kell, hogy a hormonális tabletták csak a második havi ciklustól biztosítanak teljes védelmet.  Másoknál jó lehet a gumi óvszer. Ha mégis kerülhetett ondó a hüvelybe, esemény utáni tabletta beszerzését is javaslom egy "baleset" pl. egy "szőrvágás" esetére.
A szüzesség elvesztése ritkán jár orgazmussal a lány számára. De enélkül is szép és jó emlék maradhat, ha egy (tartós, tartósnak ígérkező) párkapcsolat keretében került erre sor, ahol a fiú gyengéd, odafigyelő volt.

 

A szüzesség elvesztése vídeón. Másolja át az URL cím helyére:

http://video.xfree.hu/?n=needyjudyt|f9d0a783050cd61bdf1179ae174a8a52

 

Minden jót, üdvözlettel:

 

 

Molnár Tamás szexuálterapeuta         SZEXA®